Robots voladors interpreten el tema de James Bond

Un vídeo que va ser realitzat pels estudiants d’Enginyeria de la Universitat de Pennsilvània a Estats Units i que va ser presentat en la Conferència TED2012 que es va realitzar a Califòrnia, s’ha convertit en viral i ha deixat a mes d’una persona amb la boca oberta…. els estudiants programaren robots voladors amb forma d’helicòpter per a interpretar instruments i realitzar un “cover” o versió del famós tema de James Bond.
Els robots voladors van ser programats perquè de manera exacta tocaren les notes en els moments justs, d’aquesta manera van aconseguir crear un “cover” d’una qualitat bastant alta i admirable.
Utilitzaren 5 instruments totalment reals, els quals van ser adaptats a partir d’un marc d’un llit, perquè d’aquesta manera els robots pogueren tocar-los.
Els “Quadrotors” com es coneix a aquesta classe de robots, són una nova classe de tecnologia que des del seu llançament en 2010 ha causat gran sensació en el món de l’enginyeria i la rebotiga.

Vols compartir-ho?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>