Fira de Bandes

cartell-fira1Els pròxims 9 i 10 de maig, en els Jardíns de Vivers de la ciutat de València, se celebrarà la “Fira de Bandes” amb motiu del 25 aniversari de la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València.
En les dues jornades de celebració, podrem conèixer una àmplia mostra de totes les activitats que realitzen les Societats Musicals de la ciutat de València, i gaudirem d’un ampli nombre d’actuacions musicals i tallers didàctics distribuits per diferents punts dels jardins.

L’Agrupació Musical de Massarrojos estarem a la caseta nº 62.
Per part de l’Agrupació tenim l’audició d’un grup de saxos el diumenge 10 a les 12hrs. a l’espai “punt 4″, habilitat al final del Passeig Antonio Machado, a la dreta de la porta Pius XII.

La fundació de la Coordinadora es remunta a juliol de 1983. En una junta de directius de bandes de música de la ciutat es van acordar els principis pels quals s’anaven a regir les actuacions de les bandes en actes bàsicament contractats o en contraprestació per l’Ajuntament.
Les Societats Musicals participants en eixa primera junta van ser tan sol sis:
- Societat Ins. Obrer Agrícola i Musical de Benimamet .
- Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí.
- Societat Ins. Musical del Palmar.
- Societat Musical Unió de Pescadors del Cabañal.
- Centre Instructiu Musical de Benimaclet.
- Societat Ateneu Musical del Port.

Es contava llavors amb 250 músics/as i en les Escoles de educandos es formaven al voltant de 300 xiquets i xiquetes.

Per saber més visiteu la web de la coordinadora.

Vols compartir-ho?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>